BLOG

 

Martin Klein 1976-ban született Strasbourgban, és az ottani szállodai szakiskolában végezte el a szakácsképzést. A tanulóévek után különböző szakmai állomások következtek, és első tapasztalatait séfként szerezte a Karlsruhei "Zum Ochsen" étteremben. 18 hónapon belül Commisból Chef de Partie-vé lépett elő. A stuttgarti "Wielandshöhe" étteremben két...

Kellemes hőmérséklet a vízben, mennyei illatok a levegőben, üres strandok és utcák, és végre ismét több hely a piacokon, borászatoknál és az éttermekben. Amikor a főszezon után a turisták elhagyják a szigetet, az igazi ínyencek elvegyülnek a lakosok között.

Az értékes erőforrások átalakítása olyan termékekké, amelyeket egyszer használnak fel, majd a szemétbe kerülnek - ez éghajlati bűncselekmény. Ennek véget kell vetni, és a jogalkotóknak ennek megfelelően kell cselekedniük. A legjobb példa erre: az ivószálak, más néven szívószálak. Most már tilos az értékesítés, ha műanyagból készültek. De hogyan...

A budapesti kávéházak több mint egy évszázada a magyarok mindennapjainak fontos részét képezik: a társadalmi, kulturális és politikai találkozások helyszínei. A század elején több mint 600 kávéház működött, Budapest ezeken az inspiráló helyeken élt és élte meg a kulturális izgalmakat.

Egy Gourmet étterem - ez azonnal nagy és ambiciózus vállalkozásnak hangzik. Ez sok erőfeszítésnek, kemény munkának és fegyelemnek hangzik. De ugyanakkor úgy is hangzik, hogy jó ételek, jó borok, magas elvárásokat támasztó vendégek, Michelin-csillagok és drága menükből származó nagy bevételek. De vajon mindez valóban vonatkozik az ínyenc éttermekre?...

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el