BLOG

 

Kellemes hőmérséklet a vízben, mennyei illatok a levegőben, üres strandok és utcák, és végre ismét több hely a piacokon, borászatoknál és az éttermekben. Amikor a főszezon után a turisták elhagyják a szigetet, az igazi ínyencek elvegyülnek a lakosok között.

Az értékes erőforrások átalakítása olyan termékekké, amelyeket egyszer használnak fel, majd a szemétbe kerülnek - ez éghajlati bűncselekmény. Ennek véget kell vetni, és a jogalkotóknak ennek megfelelően kell cselekedniük. A legjobb példa erre: az ivószálak, más néven szívószálak. Most már tilos az értékesítés, ha műanyagból készültek. De hogyan...

A budapesti kávéházak több mint egy évszázada a magyarok mindennapjainak fontos részét képezik: a társadalmi, kulturális és politikai találkozások helyszínei. A század elején több mint 600 kávéház működött, Budapest ezeken az inspiráló helyeken élt és élte meg a kulturális izgalmakat.

Egy Gourmet étterem - ez azonnal nagy és ambiciózus vállalkozásnak hangzik. Ez sok erőfeszítésnek, kemény munkának és fegyelemnek hangzik. De ugyanakkor úgy is hangzik, hogy jó ételek, jó borok, magas elvárásokat támasztó vendégek, Michelin-csillagok és drága menükből származó nagy bevételek. De vajon mindez valóban vonatkozik az ínyenc éttermekre?...

2000 kiállító és 300 séf 49 országból, valamint 24 verseny, köztük a Bocuse d'or és a World Pastry Cup: ez az idei SIRHA LYON programja, amely szeptember 23. és 27. között kerül megrendezésre. A vásár 20. kiadása levonja a tanulságokat a jelenlegi válságból és annak az élelmiszer-szolgáltatási ágazatra gyakorolt hatásából. A programot ennek...

Egy delikát kereskedő és gourmet számára a Gouda nem feltétlenül kellene, hogy ilyen hosszú történet tárgya legyen. A Gouda az a sajt, amelyet vágva és egyben, nagyon kedvező áron bármelyik diszkontban vagy szupermarketben megvásárolhat. Mi a delikát benne?

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el