BLOG

 

Ma egy olyan eszközről beszélünk, amely egyetlen konyhából sem hiányozhat: a Microplane. A konyhai reszelőkről van szó. De nem lenne FOODCULINARY, ha nem a világ legjobb reszelőiről szólna: "Microplane".

A Space Perspective nevű cég szeretné megkezdeni az első tesztrepüléseket az űrturistáknak szánt lebegő Neptun-kapszulával.

Lassan közeledünk a szarvasgomba szezonhoz, és számos lehetőség van vezetett szarvasgomba vadászatra Magyarországon tapasztalt vezetőkkel, valamint néhány szarvasgombás szemináriumra.

Martin Klein 1976-ban született Strasbourgban, és az ottani szállodai szakiskolában végezte el a szakácsképzést. A tanulóévek után különböző szakmai állomások következtek, és első tapasztalatait séfként szerezte a Karlsruhei "Zum Ochsen" étteremben. 18 hónapon belül Commisból Chef de Partie-vé lépett elő. A stuttgarti "Wielandshöhe" étteremben két...

Kellemes hőmérséklet a vízben, mennyei illatok a levegőben, üres strandok és utcák, és végre ismét több hely a piacokon, borászatoknál és az éttermekben. Amikor a főszezon után a turisták elhagyják a szigetet, az igazi ínyencek elvegyülnek a lakosok között.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el