Ez a blogcikk kifejezetten a tengeri sópelyhekről szól. Azoknak, akik szerint a só az só, ajánlunk egy egyszerű tesztet: az ízlelési tesztet.
BLOG
Ma egy olyan eszközről beszélünk, amely egyetlen konyhából sem hiányozhat: a Microplane. A konyhai reszelőkről van szó. De nem lenne FOODCULINARY, ha nem a világ legjobb reszelőiről szólna: "Microplane".
Az ŰR BÁR 2024-ben száll fel
A Space Perspective nevű cég szeretné megkezdeni az első tesztrepüléseket az űrturistáknak szánt lebegő Neptun-kapszulával.
Ausztria - Tirol - Benjamin Parth
Ausztria népszerű üdülőhelyének Ischgnek elképesztő tehetsége.....
Szarvasgomba vadászat
Lassan közeledünk a szarvasgomba szezonhoz, és számos lehetőség van vezetett szarvasgomba vadászatra Magyarországon tapasztalt vezetőkkel, valamint néhány szarvasgombás szemináriumra.
Martin Klein 1976-ban született Strasbourgban, és az ottani szállodai szakiskolában végezte el a szakácsképzést. A tanulóévek után különböző szakmai állomások következtek, és első tapasztalatait séfként szerezte a Karlsruhei "Zum Ochsen" étteremben. 18 hónapon belül Commisból Chef de Partie-vé lépett elő. A stuttgarti "Wielandshöhe" étteremben két...
A "French 75" koktélt New Orleansban találták fel jóval több mint 100 évvel ezelőtt. Tökéletes a különleges szilveszterhez.
Kigyúltak az első Adventi fények. Már 2021. november 19-én megnyílt Budapest központi karácsonyi vására a Vörösmarty téren és a Bazilikánál. A program 2021. december 31-ig várja sz érdeklődőket.
Szent Márton napján, november 11-én a szentté avatott Tours-i Márton püspök jóságát és szeretetét ünnepeljük. Sok helyen hagyományosan ünnepi pecsenyével, a Márton-lúddal ünneplik ezt a napot.
Kellemes hőmérséklet a vízben, mennyei illatok a levegőben, üres strandok és utcák, és végre ismét több hely a piacokon, borászatoknál és az éttermekben. Amikor a főszezon után a turisták elhagyják a szigetet, az igazi ínyencek elvegyülnek a lakosok között.