BLOG

 

Szarvasgombáról álmod? Ezek a kulináris kincsek egy kis know-how-t igényelnek, különösen a tárolás tekintetében. De ne essen pánikba! Mi megkönnyítjük önnek, hogy frissen és ízletesen tartsa szarvasgombáit: Íme egy átfogó útmutató, amely segít a friss szarvasgombák lehető legjobb tárolásában.

Gondolatok a szakácsművészet fejlődéséről és a Michelin Guide minősítésekről, amelyek hatása még mindig vitathatatlan. Ma azonban számos olyan tendencia van, amely éberséget igényel, mert bizonyos döntések mellett vagy ellen - mondjuk: Olyan hangsúlyok kitűzése, amelyeknek jó vagy kevésbé jó következményei lehetnek.

A homár világszerte csemegének számít, és gyakran különleges alkalmakhoz és előkelő kulináris élményekhez társítják. De hallott már a magasnyomású homárról? Ez az innovatív elkészítési módszer teljesen új dimenziót ad a homár amúgy is kiváló ízének. Ebben a cikkben megtudhatja, mi is az a magasnyomású homár, hogyan működik és milyen előnyökkel jár....

Ma egy olyan eszközről beszélünk, amely egyetlen konyhából sem hiányozhat: a Microplane. A konyhai reszelőkről van szó. De nem lenne FOODCULINARY, ha nem a világ legjobb reszelőiről szólna: "Microplane".

A Space Perspective nevű cég szeretné megkezdeni az első tesztrepüléseket az űrturistáknak szánt lebegő Neptun-kapszulával.

Lassan közeledünk a szarvasgomba szezonhoz, és számos lehetőség van vezetett szarvasgomba vadászatra Magyarországon tapasztalt vezetőkkel, valamint néhány szarvasgombás szemináriumra.

Martin Klein 1976-ban született Strasbourgban, és az ottani szállodai szakiskolában végezte el a szakácsképzést. A tanulóévek után különböző szakmai állomások következtek, és első tapasztalatait séfként szerezte a Karlsruhei "Zum Ochsen" étteremben. 18 hónapon belül Commisból Chef de Partie-vé lépett elő. A stuttgarti "Wielandshöhe" étteremben két...

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el