Tengeri sópehely, a tökéletes befejező só.

2023.03.02

Ez a blogcikk kifejezetten a tengeri sópelyhekről szól. Azoknak, akik szerint a só az só, ajánlunk egy egyszerű tesztet: az ízlelési tesztet.

Míg az ipari só 99%-ban nátrium-kloridot tartalmaz, addig a természetes só csak 94%-ban, ami jelentősen megváltoztatja az ízét. A "sós íz" más, és a sós íz mellett egy határozott ásványi jegyet is érezni. A só, a "fehér arany" sokáig nagyon értékes árucikk volt, ma azonban nap mint nap, de szinte hanyagul használják a konyhában.

A tengeri sópehely intuitív használata

Az ilyen pelyhek használatával a sózás ismét intuitívabbá válik, közelebb kerül a természethez, akárcsak a termék. A finom pelyhek szinte elolvadnak a szájban, így ezek a pelyhek tökéletes "befejező sók". Ez egy olyan termék, amely valószínűleg mindenkinek van otthon a Food Culinary-nál, számunkra az egyik legalapvetőbb termék a nagyszerű főzéshez.

Miért olyan fontos a só a konyhában?

A só fontos ízfokozó a konyhában, és többféleképpen felhasználható. A sópelyhek nagyon népszerűek, és gyakran használják őket az ételek befejezéseként. A tengeri sópelyhek nagy kristályok, amelyek a pelyhekhez hasonlítanak. Finom sós ízűek, ezért különösen alkalmasak hús- és halételek ízesítésére. A tengeri só kiválóan alkalmas zöldségek és saláták ízfokozására is.Mitől olyan különleges a tengeri sópehely?

A tengeri sópelyhek nem olyan sósak, mint a közönséges só, és így jobban lekerekítik a természetes ízt anélkül, hogy túlsóznák.

Használhatok tengeri sópelyhet, mint normál sót?

Igen, de alkalmasabb a kész ételek befejezéséhez, ezért mindig ott kell lennie az asztalon.

Lehet helyettesíteni a tengeri sópelyhet?

Igen, ha egy recept tengeri sópelyhet ír elő, akkor helyettesítheti azzal a sóval, ami éppen kéznél van. Fokozatosan növelje a mennyiséget, hogy ne sózza túl az ételt.

Hol vásárolhatok tengeri sópelyhet online?

A FOOD CULINARY KFT. webáruházban a legjobb tengeri sópelyheket rendelheti meg otthonába. A Kínálatban megtalálható a természetes tengeri só és fleur de sel a Sal de Ibizáról, a kézzel készített Flor de Sal az algarvei Salmarinból, a párolt só, a sópelyhek Angliából a Maldonból és a Nordur Salt és Saltverk Izlandról, a sivatagi só a Kalaháriból az Oryx Desert Saltból és a piramis só, mint például a Murray River Salt Flakes Ausztráliából. És persze virágokkal fűszerezett só, gyógynövényes só, füstölt só vagy chilis só és a TartufLanghe szarvasgombás só. De olyan szokatlan termékeket is talál, mint a kék só, a rózsasó, a fekete só vagy az édesgyökérsó.

Próbálja ki, és vigyen több fűszert az életébe!

www.foodculinary.hu

A céges blogunk legfrissebb bejegyzései

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

Ma egy olyan eszközről beszélünk, amely egyetlen konyhából sem hiányozhat: a Microplane. A konyhai reszelőkről van szó. De nem lenne FOODCULINARY, ha nem a világ legjobb reszelőiről szólna: "Microplane".

SHAKSHUKA

2023.01.09

A shakshuka az egyik legkedveltebb közel-keleti étel. Észak-Afrikából és Izraelből származik, és évszázadok óta számos kultúrában sokféleképpen készítik és tálalják.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el