Impresszum

Név: Food Culinary Kft.

Adószám: 28843805-2-03

Közösségi adószám: HU28843805

Cégjegyzékszám: 03-09-134309

Képviseletre jogosult az oldal üzemeltetője, aki egyben az oldal szerkesztésért, és a kiadásáért is felel:        Food Culinary Kft., Torma Tamás ügyvezető. 

Az internetes oldalakon található minden információ és magyarázat nem kötelező érvényű. A Food Culinary Kft. nem vállal felelősséget a tartalom helyességéért és teljességéért. A termékre nem vállalunk garanciát, és nem biztosítjuk a termék tulajdonságait. Az internetes oldalak tartalmából semmilyen jogi követelés nem vezethető le. A tartalmi hibákat a tudomásukra jutás után azonnal kijavítjuk. Előfordulhat, hogy az internetes oldalak tartalma az időben késleltetett frissítés miatt nem mindig naprakész. Ezért kérjük, érdeklődjön nálunk a termékek és szolgáltatások állapotáról, technikai részleteiről és elérhetőségéről. A más internetes oldalakra mutató linkeket nem ellenőrzik folyamatosan. Ezért nem vállalunk felelősséget a hivatkozott oldalak tartalmáért.

Ezen internetes oldalak tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Az internetes oldalakon található információk egy példánya egyetlen számítógépen tárolható nem kereskedelmi és személyes belső használatra. Grafika, szövegek, logók, képek stb. csak a Bos Food GmbH. (Németország, 40667 Meerbusch, Grünstr. 24c), illetve a Food Culinary Kft. írásos engedélyével tölthetők le, reprodukálhatók, másolhatók, módosíthatók, publikálhatók, küldhetők, továbbíthatók vagy használhatók fel bármilyen más formában. Az említett termék- és cégnevek bejegyzett védjegyek vagy márkák lehetnek. A jogosulatlan felhasználás kártérítési és távoltartási igényt eredményezhet.

Cím: H-6000 Kecskemét, Gát utca 37.

e-mail: info@foodculinary.hu

Tel: +36 70 707 9882

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el