Rólunk

WELCOME TO THE WORLD OF FOOD

vagy hivatalosabban fogalmazva: Üdvözöljük a blogunkon! 

Kedves látogató ! Néhány üdvözlő és magyarázó szó:  anyavállalatunk a németországi BOS FOOD GmbH. 1990 óta a sztár- és csúcsgasztronómia partnere. Nemcsak a szakma nagyjai ismerik, hanem a tehetséges hobbiszakácsok és a hardcore foodie-k is. A FOOD CULINARY KFT. megalakulásával, Németország vezető delikát kereskedelmi raktárkészlete elérhető Magyarország egész területén, a szakma értőinek és a hobbi szakácsokon keresztül a háziasszonyokig mindenkinek. Szarvasgomba, libamáj, kaviár, pezsgő, homár és minden, ami egy kicsit szebbé teszi az életet, a specialitásunk. Időközben azonban a klasszikusaink köré a finomságok sűrű hálózata fonódott. És igen; a konyhaművészet csodálatos világa itt-ott dzsungelnek tűnhet, de ne aggódj. Mindig rendelkezésre állunk!

Csatlakozzon hozzánk a világ legcsodálatosabb ételeinek izgalmas utazására, találkozz borászokkal és termelőkkel, hagyd magad inspirálni válogatott receptekből, vagy egyszerűen csak böngéssz kedvedre. 

Bos Food GmbH. raktár. D-40667 Meerbusch-B. Grünstr.24c
Bos Food GmbH. raktár. D-40667 Meerbusch-B. Grünstr.24c
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el