Gondolatok a szakácsművészet fejlődéséről és a Michelin Guide minősítésekről, amelyek hatása még mindig vitathatatlan. Ma azonban számos olyan tendencia van, amely éberséget igényel, mert bizonyos döntések mellett vagy ellen - mondjuk: Olyan hangsúlyok kitűzése, amelyeknek jó vagy kevésbé jó következményei lehetnek.
Egy tökéletes vaníliás-kenyérpuding
A természetes vanília nem csupán egy közönséges összetevő, hanem számos felejthetetlen desszert nélkülözhetetlen alkotóeleme. Gazdag és aromás jegyei különleges ízrobbanást kölcsönöznek minden ételnek, és világszerte elkápráztatják az ízlelőket. Az egyik ilyen desszert, amely az ízek és textúrák ízletes kombinációjával emberek millióit nyerte el,...
A Crème Brûlée világhírű és népszerű desszert, és joggal! A Crème Brûlée különlegessége, hogy otthon is könnyen elkészíthető. A természetes vanília nélkülözhetetlen összetevő, és a Vanillia Vida kiváló minőségű vaníliarúdjával a Crème Brûlée még finomabb és ízletesebb lesz, mint azt el tudná képzelni. Így hát minden további nélkül bemutatunk önnek...
A Fenntartható HÓMÁR
A homár világszerte csemegének számít, és gyakran különleges alkalmakhoz és előkelő kulináris élményekhez társítják. De hallott már a magasnyomású homárról? Ez az innovatív elkészítési módszer teljesen új dimenziót ad a homár amúgy is kiváló ízének. Ebben a cikkben megtudhatja, mi is az a magasnyomású homár, hogyan működik és milyen előnyökkel jár....
Vegán csokoládétorta cseresznye granitéval
Finom vegán csokoládétortát keresel? Akkor van valamim a számodra! Pia édes csábítása gyümölcsös meggyes granitéval. Hadd lepjünk meg!