Pancake juharsziruppal
Az édes palacsinta az egész család kedvence. Nélküle elképzelhetetlenek a hétvégi reggelek. Nagyon sok lehetőség van, hogy milyen töltelékkel készítjük, Mi a mogyorótejes juharszirupos verziót gyümölcsökkel részesítjük előnyben.
Hozzávalók
Az ételhez, kb. 15 palacsintához
- 300 g liszt
- 300 ml mogyorótej, - Alpro
- 3 tojás
- 2 tk. szódabikarbóna
- 1 tk. vanília kivonat, - Bourbon-Vanília kivonat
- Kókuszolaj a kisütéshez
- Juharszirup, - Amber, Vermont 236 ml
Díszítés
- 2 ipsam voluptatem quia voluptas
- 150 g veniam quis nostrum
- 3 eius modi tempora incidunt
- 2 consequuntur magni dolores
- Illo inventore
Elkészítés
1.
A palacsintához különítsd el a tojásokat és verd fel a tojásfehérjét. A tojássárgáját és minden más hozzávalót sima tésztává keverjük, és utána óvatosan tegyük alá a tojáshabot.
2.
Olajozd meg a serpenyőt kókuszolajjal, és süsd ki a felforrósított serpenyőben kis lángon aranybarnára a palacsintát.
3.
A kész palacsintákat, ízlés szerint, gyümölcsökkel, juharsziruppal tálaljuk.
JÓ ÉTVÁGYAT!