Képzelje el a finom leveles tésztát egy ízletes töltelék köré tekerve, az ízek és textúrák harmonikus összjátéka, amely az érzékeit is megigézi. Ebben a kreációban az összetéveszthetetlen Branston Pickle és a krémes, aromás Mont d'Or sajt egy teljesen új ízélményt nyújt. Ez a leveles tésztacsiga nemcsak igazi szemet gyönyörködtető, hanem ízletes...
Tagliatelle fehérboros vajmártással, kaviárral
Ez a recept egyszerű, kevés hozzávalót használ, mégis nagyon finom étel, melyet sok ínyenc értékel.

A kevés összetevő azt is jelenti, hogy a hibákat nem olyan könnyű elrejteni. Eközben különösen fontos, hogy az összetevőket gondosan dolgozzuk fel, és kellő tisztelettel bánjunk velük.
Hozzávalók
Az ételhez 4 személyre
- 400 g friss tagliarini tojással, - SASSELLA - friss Tagliarini tojással, szalagtészta, 4 mm, 500 g
- 30 g Desietra Baeriskaya kaviár, - Desietra Baeriskaya kaviár (Acipenser baerii), akvakultúra Németország, 30 g
- 100 g vaj
- 400 ml fehérbor, - 2016 Krone, rizling, száraz fehér, 12,5% , Tesch (sárga kapszula) 750 ml
- só
Elkészítés,
1.
Főzzük meg a tagliatelle-t egy jó adag vízben, elegendő sóval.
Egy serpenyőben forraljuk és redukáljuk felére a fehérbort.
2.
Adja hozzá a vajat, és a serpenyőt forgatva, egy kanál segítségével kevergetve emulgeálja mártássá. Adja hozzá a főtt tésztát, és főzze rövid ideig, hogy a szósz besűrűsödjön.
3.
A tésztát fejjel lefelé fordítva, mély tányérokban tálaljuk, a tetejére egy púpozott kanál kaviárt teszünk.
JÓ ÉTVÁGYAT!


A céges blogunk legfrissebb bejegyzései
Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!
Karácsonyi sült körtetorta
Egyre közelebb és közelebb..... az együttlét, a megosztás és a meleg, meghitt pillanatok ideje: A karácsony! Ebben az elmélkedő időszakban megállhatunk egy pillanatra, magunk mögött hagyhatjuk a mindennapok nyüzsgését, és a lényegre koncentrálhatunk: embertársaink iránti szeretetre. Már alig várjuk, hogy nagyszerű illatok szálljanak a levegőben,...
Amikor beköszönt az ősz, és a levelek színes fényt kapnak, itt az ideje felkészülni a szezon kulináris csúcspontjára: a sütőtökre! Ez a hangulatos esték ideje, amikor a frissen készült ételek illata betölti a levegőt. És mi lehetne jobb egy krémes sütőtökös rizottónál? Ez az étel nemcsak melegséget és kényelmet hoz a konyhába, hanem a vendégeit is...
Alziari olívaolaj: Dél-Franciaország íze.
Az Alziari olívaolaj egyedülálló, és Dél-Franciaországból származik. Hidegen sajtolt, enyhe és kiegyensúlyozott ízű. Az olívaolaj nagyon jó minőségű, sós és édes ételekhez egyaránt használható. Ebben a cikkben mindent megtudhat az Alziari olívaolajról és arról, hogy miért olyan különleges.