Tagliatelle zöld spárgával és garnélarákkal

2022.05.10

Nem tudunk betelni a spárgával. Szeretjük ezeket a finom szárakat minden elképzelhető elkészítési módban.

Hozzávalók

Az ételhez 6 személyre

Elkészítés, 

1.

Forraljon fel egy nagy fazék sós vizet a tésztához és a spárga blansírozásához.

Vágjuk le a spárga alsó harmadát. A maradékot kb. 2 cm-es darabokra vágjuk. A spárgát forró vízben rövid ideig blansírozzuk, majd nagyon hideg vízben leöblítjük.

Egy forró serpenyőben hevítsünk fel kevés olajat, például a cseresznyeparadicsom olaját, és pirítsuk meg benne a fokhagymát, hagyjuk, hogy egy kicsit elszíneződjön.

2.

A kiolvasztott garnélarákot szárazra töröljük, és szintén megsütjük. Adjuk hozzá a blansírozott spárgát, és röviden pirítsuk meg.

Adja a tésztát a forrásban lévő vízhez.

Az egészet oltsuk le fehérborral és pároljuk.

Adjuk hozzá a crème fraîche-t, és keverjük össze

.

3.

Adja hozzá a tésztát a serpenyőbe, és forgassa össze az egészet. Adjon hozzá egy kevés tésztafőző vizet, és hagyja az egészet addig főni, amíg krémes mártássá nem válik. Ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük.



JÓ ÉTVÁGYAT!

A céges blogunk legfrissebb bejegyzései

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

Egyre közelebb és közelebb..... az együttlét, a megosztás és a meleg, meghitt pillanatok ideje: A karácsony! Ebben az elmélkedő időszakban megállhatunk egy pillanatra, magunk mögött hagyhatjuk a mindennapok nyüzsgését, és a lényegre koncentrálhatunk: embertársaink iránti szeretetre. Már alig várjuk, hogy nagyszerű illatok szálljanak a levegőben,...

Amikor beköszönt az ősz, és a levelek színes fényt kapnak, itt az ideje felkészülni a szezon kulináris csúcspontjára: a sütőtökre! Ez a hangulatos esték ideje, amikor a frissen készült ételek illata betölti a levegőt. És mi lehetne jobb egy krémes sütőtökös rizottónál? Ez az étel nemcsak melegséget és kényelmet hoz a konyhába, hanem a vendégeit is...

Az Alziari olívaolaj egyedülálló, és Dél-Franciaországból származik. Hidegen sajtolt, enyhe és kiegyensúlyozott ízű. Az olívaolaj nagyon jó minőségű, sós és édes ételekhez egyaránt használható. Ebben a cikkben mindent megtudhat az Alziari olívaolajról és arról, hogy miért olyan különleges.

Missy a Missy's Kitchenből nemrégiben ellátogatott a konyhánkba, és Rubennel közösen készített egy rendkívüli csirkés curryt. Készen állsz egy friss csavarra az ételedben? Missy calamansi krémmel készült receptje pont megfelelő lehet! A fűszeres curry klasszikus ízvilágát ötvözi a calamansi, egy Délkelet-Ázsiából származó egzotikus citrusféle...

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el