Képzelje el a finom leveles tésztát egy ízletes töltelék köré tekerve, az ízek és textúrák harmonikus összjátéka, amely az érzékeit is megigézi. Ebben a kreációban az összetéveszthetetlen Branston Pickle és a krémes, aromás Mont d'Or sajt egy teljesen új ízélményt nyújt. Ez a leveles tésztacsiga nemcsak igazi szemet gyönyörködtető, hanem ízletes...
Spagettini Homárral

Gyors és egyszerű, kiemelkedő hatás.
Hozzávalók
Az ételhez 2 személyre
- 250g Friss spagettini, - SASSELLA - friss Spaghettini, szalagtészta, 2 mm, 500 g
- 185 g homárhús UHP, fagyasztva, - Atlanti homár hús UHP, nyers, minden rész héj nélkül "Naked Lobster", fagyos, 185 g
- 1 tégely "Homár duett", Marco Zingone, - Marco Zingone´s Homár Duett - Leves / Szósz, 225 ml
- 2 maroknyi bébi spenót, megmosva
- 3 gerezd fokhagyma
- ½ teáskanál chilipehely, - Gewürzgarten - Piros chili hüvely, enyhe, zúzott, 2-4mm 90 g
- 2 fröccsentés konyak
- 1 evőkanál olívaolaj, - Extra szűz olívaolaj BOS FOOD ", Görögország, Lakudia 750 ml"
- 20g vaj
- 1 szál tárkony
- Parmezán sajt, ízlés szerint, - Parmezán sajt - Parmigiano Reggiano, 1. minőségű, legalább 24 hónapos, OEM. 175 g
- Só, - NORDUR, Tengeri só pehely, Izland 250 g
- Melange Noir, - Bors fűszerkeverék "Melange Noir", Altes Gewürzamt 80 g
Elkészítés,
1.
Főzzük a homárt sous-vide 48°C-on. Főzzük a tésztát al dente a csomagolás utasításai szerint, majd szűrjük le.
2.
Melegítsük fel az olívaolajat egy serpenyőben. Vágjon két gerezd fokhagymát finom csíkokra, és süsse aranybarnára. Adjuk hozzá a chilipelyhet, és néhány másodpercig pároljuk. A konyakkal öntsük fel, és redukáljuk. Adjuk hozzá a homármártást, forraljuk fel, fűszerezzük Melange Noirral és sóval, adjuk hozzá a spenótot, és hagyjuk, hogy kissé összeessen. Adjuk hozzá a tésztát, és kössük meg reszelt parmezánnal. Vegye le a tűzről, és jól keverje össze, amíg a szósz össze nem keveredik a tésztával.
3.
Olvasszuk meg a vajat egy kis serpenyőben. Adjuk hozzá a finomra vágott fokhagymát, a homárt és a tárkonyt, és a forró vajon süssük nagyon röviden minden oldalát, sózzuk. Ezáltal a homár hőmérsékletet és finom szerkezetet kap, de belülről mégis lédús és puha marad.
Rendezzük el a tésztát a felmelegített tányérokon, tegyük rá a homárt, és szórjuk meg egy kis parmezánnal.
JÓ ÉTVÁGYAT!


A céges blogunk legfrissebb bejegyzései
Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!
Karácsonyi sült körtetorta
Egyre közelebb és közelebb..... az együttlét, a megosztás és a meleg, meghitt pillanatok ideje: A karácsony! Ebben az elmélkedő időszakban megállhatunk egy pillanatra, magunk mögött hagyhatjuk a mindennapok nyüzsgését, és a lényegre koncentrálhatunk: embertársaink iránti szeretetre. Már alig várjuk, hogy nagyszerű illatok szálljanak a levegőben,...
Amikor beköszönt az ősz, és a levelek színes fényt kapnak, itt az ideje felkészülni a szezon kulináris csúcspontjára: a sütőtökre! Ez a hangulatos esték ideje, amikor a frissen készült ételek illata betölti a levegőt. És mi lehetne jobb egy krémes sütőtökös rizottónál? Ez az étel nemcsak melegséget és kényelmet hoz a konyhába, hanem a vendégeit is...
Alziari olívaolaj: Dél-Franciaország íze.
Az Alziari olívaolaj egyedülálló, és Dél-Franciaországból származik. Hidegen sajtolt, enyhe és kiegyensúlyozott ízű. Az olívaolaj nagyon jó minőségű, sós és édes ételekhez egyaránt használható. Ebben a cikkben mindent megtudhat az Alziari olívaolajról és arról, hogy miért olyan különleges.