Ínyenceknek! Kacsamell Narancsmártással & Lilakáposztával

2022.10.25

Ínyencek figyelem! Tökéletes receptünk van egy finom kacsamellhez narancsos mártással és vöröskáposztával. Ez az étel valami nagyon különleges, és biztos, hogy az ínyencek kedvében fog járni. A kacsamell különösen finom és lédús hús.

Most van a legjobb alkalom a finom kacsamell megvásárlására. Üzletünk lehetőséget kínál Önnek kacsamell online rendelésére. 

Food Culinary Kft: Exkluzív ételek

Online áruházunkban könnyedén kiválaszthatja a finomságokat, vagy személyes tanácsot kaphat telefonon. Hívjon minket a +36 70 718 7910 telefonszámon hétfőtől péntekig 9 és 16 óra között. Szívesen beszélünk Önnel személyesen.

www.foodculinary.hu

info@foodculinary.hu


Elkészítés

1.
A kacsamell bőrét keresztben bevágjuk. Fűszerezze a húsoldalt. Ezután a kacsamellet egy serpenyőben mindkét oldalán megpirítjuk.

2.
Vegye ki a serpenyőből, és a 130-140 °C-os sütőben kb. 58 °C-os maghőmérsékletűre melegítse, majd hagyja pihenni 10 percig.

3.
Vegye ki a serpenyőből, és a 130-140 °C-os sütőben kb. 58 °C-os maghőmérsékletűre melegítse, majd hagyja pihenni 10 percig. 


4.
A vöröskáposztát melegítsük fel egy lábasban, adjunk hozzá egy kevés narancslevet és néhány narancsfilét, majd ízesítsük. Tegyünk félre néhány filét a díszítéshez.

5.
Miután a kacsamell pihent, vágja fel, és szórja meg tengeri sópehellyel. Tálalja az egészet együtt egy tányéron. Tálaljuk az áfonyát egy kis tálban a vöröskáposztával. 

JÓ ÉTVÁGYAT.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el