Csirke curry calamansi curddal: kulináris utazás Délkelet-Ázsiába

2024.09.12

Missy a Missy's Kitchenből nemrégiben ellátogatott a konyhánkba, és Rubennel közösen készített egy rendkívüli csirkés curryt. Készen állsz egy friss csavarra az ételedben? Missy calamansi krémmel készült receptje pont megfelelő lehet! A fűszeres curry klasszikus ízvilágát ötvözi a calamansi, egy Délkelet-Ázsiából származó egzotikus citrusféle ízével. Ez az étel nemcsak egyedi ízével nyűgöz le, hanem meglepően könnyen elkészíthető. Tökéletes gyors és egzotikus!

Hozzávalók

Az ételhez 

Elkészítés,

1Készítse elő a csirkét: A csirkemell filét vágjuk falatnyi darabokra, és hintsük be a kukoricakeményítővel. Majd süssük aranybarnára. Majd tegye félre a húsdarabokat.

2Hozzon létre egy curry alapot: A serpenyőbe adja hozzá a curryport, és keverje össze, hogy az ízek felszabaduljanak. Öntse hozzá a kókusztejet és a csirkealaplevet, és főzze néhány percig.

3. A wok zöldségeket a serpenyőbe, és főzze őket a kívánt állag eléréséig.

4. Tálalja, majd Finomítsa meg az ételt calamansi krémmel, és ízesítse sóval és borssal.

Jó étvágyat!


A céges blogunk legfrissebb bejegyzései

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

Képzelje el a finom leveles tésztát egy ízletes töltelék köré tekerve, az ízek és textúrák harmonikus összjátéka, amely az érzékeit is megigézi. Ebben a kreációban az összetéveszthetetlen Branston Pickle és a krémes, aromás Mont d'Or sajt egy teljesen új ízélményt nyújt. Ez a leveles tésztacsiga nemcsak igazi szemet gyönyörködtető, hanem ízletes...

Egyre közelebb és közelebb..... az együttlét, a megosztás és a meleg, meghitt pillanatok ideje: A karácsony! Ebben az elmélkedő időszakban megállhatunk egy pillanatra, magunk mögött hagyhatjuk a mindennapok nyüzsgését, és a lényegre koncentrálhatunk: embertársaink iránti szeretetre. Már alig várjuk, hogy nagyszerű illatok szálljanak a levegőben,...

Amikor beköszönt az ősz, és a levelek színes fényt kapnak, itt az ideje felkészülni a szezon kulináris csúcspontjára: a sütőtökre! Ez a hangulatos esték ideje, amikor a frissen készült ételek illata betölti a levegőt. És mi lehetne jobb egy krémes sütőtökös rizottónál? Ez az étel nemcsak melegséget és kényelmet hoz a konyhába, hanem a vendégeit is...

Az Alziari olívaolaj egyedülálló, és Dél-Franciaországból származik. Hidegen sajtolt, enyhe és kiegyensúlyozott ízű. Az olívaolaj nagyon jó minőségű, sós és édes ételekhez egyaránt használható. Ebben a cikkben mindent megtudhat az Alziari olívaolajról és arról, hogy miért olyan különleges.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked.

Haladó beállítások

Itt testreszabhatod a süti beállításokat. Engedélyezd vagy tiltsd le a következő kategóriákat, és mentsd el a módosításokat.