Képzelje el a finom leveles tésztát egy ízletes töltelék köré tekerve, az ízek és textúrák harmonikus összjátéka, amely az érzékeit is megigézi. Ebben a kreációban az összetéveszthetetlen Branston Pickle és a krémes, aromás Mont d'Or sajt egy teljesen új ízélményt nyújt. Ez a leveles tésztacsiga nemcsak igazi szemet gyönyörködtető, hanem ízletes...
Csirke curry calamansi curddal: kulináris utazás Délkelet-Ázsiába

Missy a Missy's Kitchenből nemrégiben ellátogatott a konyhánkba, és Rubennel közösen készített egy rendkívüli csirkés curryt. Készen állsz egy friss csavarra az ételedben? Missy calamansi krémmel készült receptje pont megfelelő lehet! A fűszeres curry klasszikus ízvilágát ötvözi a calamansi, egy Délkelet-Ázsiából származó egzotikus citrusféle ízével. Ez az étel nemcsak egyedi ízével nyűgöz le, hanem meglepően könnyen elkészíthető. Tökéletes gyors és egzotikus!
Hozzávalók
Az ételhez
- 300 g csirkemell filé
- 2 tk kukorica keményítő, Colflo 67, módosított kukoricakeményítő, dekantált Gewürzgarten 115 g
- 2 tk curry por, curry
- 150 g kókusztej, Kókusztej, Aroy-D 400 ml
- 200 g csirke alaplé, Csirkealaplé, instant por, hozzáadott glutamát nélkül, 55 literre, 570 g
- 200 g Wok zöldségek
- 3 ek Calamansi Crud, Missys Calamansi Curd, 200 g
- Só, bors
- Olaj a sütéshez
Elkészítés,
1. Készítse elő a csirkét: A csirkemell filét vágjuk falatnyi darabokra, és hintsük be a kukoricakeményítővel. Majd süssük aranybarnára. Majd tegye félre a húsdarabokat.
2. Hozzon létre egy curry alapot: A serpenyőbe adja hozzá a curryport, és keverje össze, hogy az ízek felszabaduljanak. Öntse hozzá a kókusztejet és a csirkealaplevet, és főzze néhány percig.
3. A wok zöldségeket a serpenyőbe, és főzze őket a kívánt állag eléréséig.
4. Tálalja, majd Finomítsa meg az ételt calamansi krémmel, és ízesítse sóval és borssal.
Jó étvágyat!



A céges blogunk legfrissebb bejegyzései
Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!
Karácsonyi sült körtetorta
Egyre közelebb és közelebb..... az együttlét, a megosztás és a meleg, meghitt pillanatok ideje: A karácsony! Ebben az elmélkedő időszakban megállhatunk egy pillanatra, magunk mögött hagyhatjuk a mindennapok nyüzsgését, és a lényegre koncentrálhatunk: embertársaink iránti szeretetre. Már alig várjuk, hogy nagyszerű illatok szálljanak a levegőben,...
Amikor beköszönt az ősz, és a levelek színes fényt kapnak, itt az ideje felkészülni a szezon kulináris csúcspontjára: a sütőtökre! Ez a hangulatos esték ideje, amikor a frissen készült ételek illata betölti a levegőt. És mi lehetne jobb egy krémes sütőtökös rizottónál? Ez az étel nemcsak melegséget és kényelmet hoz a konyhába, hanem a vendégeit is...
Alziari olívaolaj: Dél-Franciaország íze.
Az Alziari olívaolaj egyedülálló, és Dél-Franciaországból származik. Hidegen sajtolt, enyhe és kiegyensúlyozott ízű. Az olívaolaj nagyon jó minőségű, sós és édes ételekhez egyaránt használható. Ebben a cikkben mindent megtudhat az Alziari olívaolajról és arról, hogy miért olyan különleges.