Vegán csokoládétorta cseresznye granitéval

2023.10.18

Finom vegán csokoládétortát keresel? Akkor van valamim a számodra! Pia édes csábítása gyümölcsös meggyes granitéval. Hadd lepjünk meg!

Igazi csokoholista vagy, és nem szeretnél lemondani az édes kísértésről a vegán diéta ellenére sem? A következőt pont neked találtuk ki: Pia édes csábítása egy vegán csokoládétorta formájában, cseresznye granitéval. Ez a torta nem csak a vegánok számára egy igazi csemege, de intenzív csokoládéízével a nem vegánokat is meggyőzi. A granité gyümölcsös jegye teszi teljessé az élvezetet. De hogyan készítsük el ezt a finom tortát? Ne aggódjon, egyszerűbb, mint gondolnád! Csak néhány hozzávaló és egy kis türelem, és hamarosan az asztalra kerülhet a vegán csokoládétorta. Különleges fénypontja a finom cseresznye granité teteje, amely üdítően feldobja az egészet. Úgyhogy irány a sütő, és hagyd, hogy elvarázsoljon Pia édes csábítása!

Hozzávalók

A granitéhoz

A csokoládétortához


A díszítéshez

Elkészítés

1. Granité, 

A cseresznyelevet a cukorral együtt egy lábasban a tűzhelyen 1/3-ig forraljuk fel, majd hagyjuk kihűlni. Keverjük össze a meggylével és fagyasszuk le. A magas cukortartalom és az alkohol miatt kb. 6-12 órára tegye a fagyasztóba.

2. Csokoládétorta,

Tegyük a csokoládét és a margarint egy serpenyőbe, és olvasszuk fel. Reszeljük finomra a cukkinit. A banánt villával pépesítsük. Tegyük a csokoládétorta összes fenti hozzávalóját egy tálba, és kézi mixerrel keverjük össze, hogy homogén tésztát kapjunk. Melegítsük elő a sütőt 180 °C-os felső és alsó hőfokra, és süssük kb. 30 percig.


2. Tálalás

Adagolja a csokoládétortát, és helyezze egy tányérra vagy egy tálba. Villával kaparjuk le a granité-t, és tegyük a csokoládétorta tetejére. Tegyük köré a félbevágott cseresznyéket, és díszítsük mentával.





JÓ ÉTVÁGYAT!


A céges blogunk legfrissebb bejegyzései

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

Szarvasgombáról álmod? Ezek a kulináris kincsek egy kis know-how-t igényelnek, különösen a tárolás tekintetében. De ne essen pánikba! Mi megkönnyítjük önnek, hogy frissen és ízletesen tartsa szarvasgombáit: Íme egy átfogó útmutató, amely segít a friss szarvasgombák lehető legjobb tárolásában.

Semmi sem testesíti meg jobban Párizst, mint a St Honoré-torta. Ha szereted a francia süteményeket (és ki nem?), akkor a St Honoré torta az egyik csúcspont. Kevés torta ér fel a krémes finomsággal és az egyedi esztétikával, amelynek neve Szent Honoré, a cukrászok védőszentje tiszteletére készült.

Gondolatok a szakácsművészet fejlődéséről és a Michelin Guide minősítésekről, amelyek hatása még mindig vitathatatlan. Ma azonban számos olyan tendencia van, amely éberséget igényel, mert bizonyos döntések mellett vagy ellen - mondjuk: Olyan hangsúlyok kitűzése, amelyeknek jó vagy kevésbé jó következményei lehetnek.

A természetes vanília nem csupán egy közönséges összetevő, hanem számos felejthetetlen desszert nélkülözhetetlen alkotóeleme. Gazdag és aromás jegyei különleges ízrobbanást kölcsönöznek minden ételnek, és világszerte elkápráztatják az ízlelőket. Az egyik ilyen desszert, amely az ízek és textúrák ízletes kombinációjával emberek millióit nyerte el,...

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el