Szarvasgombáról álmod? Ezek a kulináris kincsek egy kis know-how-t igényelnek, különösen a tárolás tekintetében. De ne essen pánikba! Mi megkönnyítjük önnek, hogy frissen és ízletesen tartsa szarvasgombáit: Íme egy átfogó útmutató, amely segít a friss szarvasgombák lehető legjobb tárolásában.
SHAKSHUKA
A shakshuka az egyik legkedveltebb közel-keleti étel. Észak-Afrikából és Izraelből származik, és évszázadok óta számos kultúrában sokféleképpen készítik és tálalják.
Shakshuka - nem csak reggelire való étel!
Az elmúlt években a shakshuka világszerte meghódította az emberek szívét, köszönhetően finom ízének, változatos összetevőinek és egyszerű elkészítési módjának. Az étel finom paradicsommártást tartalmaz paprikával, hagymával és fokhagymával, a tojásokat pedig közvetlenül ebben a mártásban főzik. Általában fűszernövényekkel és fűszerekkel, például korianderrel vagy oregánóval ízesítik, ami páratlanul aromás ízt kölcsönöz neki.
Az összetevőknek köszönhetően minden étkezés során a shakshuka egy új variációját élvezheti.
Nálunk a legjobb és legfrissebb alapanyagokat kapja. Online áruházunkban könnyedén kiválaszthatja a finomságokat, vagy személyes tanácsot kaphat telefonon. Hívjon minket hétfőtől péntekig 9 és 16 óra között a 06 70 718 7910 telefonszámon. Szívesen beszélünk Önnel személyesen.
A receptben található termék linkek közvetlenül az online boltunkban található cikkekhez vezetnek!
Hozzávalók
4 személyre
- 500 ml shakshuka, - Shakshuka, Paradicsomszósz alap tojásos ételekhez, TOFREE-north 900 ml
- Gazda tojása almos tartásból
- Só
- Bors, - Gewürzgarten - Bors, fekete, egész 120 g
- 1 csokor petrezselyem, apróra vágva
- 1 darab rozsos kenyér, szeletelve
- 4 gerezd fokhagyma, meghámozva
- 50 ml "BOS FOOD" extra szűz olívaolaj
Elkészítés
1. A kész shakshukát melegítsük fel egy serpenyőben. Párolja benne a tojásokat, amíg a kívánt fokon meg nem főnek. Szórjuk meg a tetejét apróra vágott petrezselyemmel.
2. A meghámozott fokhagymát az olívaolajjal együtt egy edényben botmixerrel pürésítse. Kenje meg a szeletelt kenyeret a fokhagymás olajjal. Pirítsuk meg a kenyeret egy serpenyőben, közepesen magas hőfokon.
3. Tálaljon tányéronként egy szelet kenyeret és egy vagy két buggyantott tojást a mártással együtt. Jó étvágyat.
JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNUNK!
Bolyhos, pufók élvezet SAINT HONORE
Semmi sem testesíti meg jobban Párizst, mint a St Honoré-torta. Ha szereted a francia süteményeket (és ki nem?), akkor a St Honoré torta az egyik csúcspont. Kevés torta ér fel a krémes finomsággal és az egyedi esztétikával, amelynek neve Szent Honoré, a cukrászok védőszentje tiszteletére készült.
Gondolatok a szakácsművészet fejlődéséről és a Michelin Guide minősítésekről, amelyek hatása még mindig vitathatatlan. Ma azonban számos olyan tendencia van, amely éberséget igényel, mert bizonyos döntések mellett vagy ellen - mondjuk: Olyan hangsúlyok kitűzése, amelyeknek jó vagy kevésbé jó következményei lehetnek.