Képzelje el a finom leveles tésztát egy ízletes töltelék köré tekerve, az ízek és textúrák harmonikus összjátéka, amely az érzékeit is megigézi. Ebben a kreációban az összetéveszthetetlen Branston Pickle és a krémes, aromás Mont d'Or sajt egy teljesen új ízélményt nyújt. Ez a leveles tésztacsiga nemcsak igazi szemet gyönyörködtető, hanem ízletes...
Ricotta-Citromos Ravioli Borsócsíra Pestóval

A nyár a ravioli ideje! Ahogy hosszabbodnak a nappalok és melegszik a hőmérséklet, nincs is jobb egy könnyű, frissítő ételnél, amely egyszerre kifinomult és könnyen elkészíthető. Ma egy olyan receptet mutatunk be, amely mindezen kritériumoknak megfelel: Ricotta-citromos ravioli borsócsíra pestóval. Ez az étel a ricotta krémességét a citrom frissességével és a borsócsíra pesto ropogós textúrájával ötvözi. Lássunk hozzá azonnal!
Hozzávalók
Az ételhez 4 személyre
- 1 Friss ravioli/panzerotti ricottával és citromos töltelékkel, Sassella
- 1 Ricotta sajt, tehéntejből, Ambrosi, 250 g
- 1 BOSFOOD x Csomagolt borsócsíra pesto, 180 ml
- 1 Mikrozöldségekkel "borsó", nagyon fiatal levelek / palánták
Elkészítés
1.
Forraljon fel egy nagy serpenyőben sós vizet, és főzze meg benne a raviolit.
2.
Keverjük simára a ricottát, és terítsük szét egy tányéron.
3.
A megfőtt raviolit tegyük egy serpenyőbe a pestóval és egy kevés tésztafőzővízzel, és forgassuk össze. Tegyük a ricotta tetejére, és díszítsük borsózölddel. Jó étvágyat!
JÓ ÉTVÁGYAT!


A céges blogunk legfrissebb bejegyzései
Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!
Karácsonyi sült körtetorta
Egyre közelebb és közelebb..... az együttlét, a megosztás és a meleg, meghitt pillanatok ideje: A karácsony! Ebben az elmélkedő időszakban megállhatunk egy pillanatra, magunk mögött hagyhatjuk a mindennapok nyüzsgését, és a lényegre koncentrálhatunk: embertársaink iránti szeretetre. Már alig várjuk, hogy nagyszerű illatok szálljanak a levegőben,...
Amikor beköszönt az ősz, és a levelek színes fényt kapnak, itt az ideje felkészülni a szezon kulináris csúcspontjára: a sütőtökre! Ez a hangulatos esték ideje, amikor a frissen készült ételek illata betölti a levegőt. És mi lehetne jobb egy krémes sütőtökös rizottónál? Ez az étel nemcsak melegséget és kényelmet hoz a konyhába, hanem a vendégeit is...
Alziari olívaolaj: Dél-Franciaország íze.
Az Alziari olívaolaj egyedülálló, és Dél-Franciaországból származik. Hidegen sajtolt, enyhe és kiegyensúlyozott ízű. Az olívaolaj nagyon jó minőségű, sós és édes ételekhez egyaránt használható. Ebben a cikkben mindent megtudhat az Alziari olívaolajról és arról, hogy miért olyan különleges.