Tagliatelle fehérboros vajmártással, kaviárral

2022.06.22

Ez a recept egyszerű, kevés hozzávalót használ, mégis nagyon finom étel, melyet sok ínyenc értékel.

A kevés összetevő azt is jelenti, hogy a hibákat nem olyan könnyű elrejteni. Eközben különösen fontos, hogy az összetevőket gondosan dolgozzuk fel, és kellő tisztelettel bánjunk velük.

Hozzávalók

Az ételhez 4 személyre

Elkészítés, 

1.

Főzzük meg a tagliatelle-t egy jó adag vízben, elegendő sóval.

Egy serpenyőben forraljuk és redukáljuk felére a fehérbort.

2.

Adja hozzá a vajat, és a serpenyőt forgatva, egy kanál segítségével kevergetve emulgeálja mártássá. Adja hozzá a főtt tésztát, és főzze rövid ideig, hogy a szósz besűrűsödjön.

3.

A tésztát fejjel lefelé fordítva, mély tányérokban tálaljuk, a tetejére egy púpozott kanál kaviárt teszünk.



JÓ ÉTVÁGYAT!

A céges blogunk legfrissebb bejegyzései

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

Ma egy olyan eszközről beszélünk, amely egyetlen konyhából sem hiányozhat: a Microplane. A konyhai reszelőkről van szó. De nem lenne FOODCULINARY, ha nem a világ legjobb reszelőiről szólna: "Microplane".

SHAKSHUKA

2023.01.09

A shakshuka az egyik legkedveltebb közel-keleti étel. Észak-Afrikából és Izraelből származik, és évszázadok óta számos kultúrában sokféleképpen készítik és tálalják.

JULMUST HAVE

2022.12.19

Az első alkalom Julmust: Egy történet Svédországból

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el