Tagliatelle fehérboros vajmártással, kaviárral

2022.06.22

Ez a recept egyszerű, kevés hozzávalót használ, mégis nagyon finom étel, melyet sok ínyenc értékel.

A kevés összetevő azt is jelenti, hogy a hibákat nem olyan könnyű elrejteni. Eközben különösen fontos, hogy az összetevőket gondosan dolgozzuk fel, és kellő tisztelettel bánjunk velük.

Hozzávalók

Az ételhez 4 személyre

Elkészítés, 

1.

Főzzük meg a tagliatelle-t egy jó adag vízben, elegendő sóval.

Egy serpenyőben forraljuk és redukáljuk felére a fehérbort.

2.

Adja hozzá a vajat, és a serpenyőt forgatva, egy kanál segítségével kevergetve emulgeálja mártássá. Adja hozzá a főtt tésztát, és főzze rövid ideig, hogy a szósz besűrűsödjön.

3.

A tésztát fejjel lefelé fordítva, mély tányérokban tálaljuk, a tetejére egy púpozott kanál kaviárt teszünk.



JÓ ÉTVÁGYAT!

A céges blogunk legfrissebb bejegyzései

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

Szarvasgombáról álmod? Ezek a kulináris kincsek egy kis know-how-t igényelnek, különösen a tárolás tekintetében. De ne essen pánikba! Mi megkönnyítjük önnek, hogy frissen és ízletesen tartsa szarvasgombáit: Íme egy átfogó útmutató, amely segít a friss szarvasgombák lehető legjobb tárolásában.

Semmi sem testesíti meg jobban Párizst, mint a St Honoré-torta. Ha szereted a francia süteményeket (és ki nem?), akkor a St Honoré torta az egyik csúcspont. Kevés torta ér fel a krémes finomsággal és az egyedi esztétikával, amelynek neve Szent Honoré, a cukrászok védőszentje tiszteletére készült.

Gondolatok a szakácsművészet fejlődéséről és a Michelin Guide minősítésekről, amelyek hatása még mindig vitathatatlan. Ma azonban számos olyan tendencia van, amely éberséget igényel, mert bizonyos döntések mellett vagy ellen - mondjuk: Olyan hangsúlyok kitűzése, amelyeknek jó vagy kevésbé jó következményei lehetnek.

A természetes vanília nem csupán egy közönséges összetevő, hanem számos felejthetetlen desszert nélkülözhetetlen alkotóeleme. Gazdag és aromás jegyei különleges ízrobbanást kölcsönöznek minden ételnek, és világszerte elkápráztatják az ízlelőket. Az egyik ilyen desszert, amely az ízek és textúrák ízletes kombinációjával emberek millióit nyerte el,...

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el