Spagetti alla Puttanesca

2021.09.03

Egy fűszeres ügy - a spagetti alla puttanesca felháborítóan finom, könnyen elkészíthető és tökéletes egy gyors ebédhez vagy vacsorához.

Hozzávalók

Az ételhez 4 személyre

Elkészítés

1.
Hámozza meg és vágja finomra a hagymát és a fokhagymagerezdeket. A szardellákat kicsit lecsepegtetjük, és szintén apróra vágjuk. Ezután aprítsa fel a kapribogyót és az olajbogyót.

2.
Főzzük meg a tésztát a csomagoláson található utasítás szerint. Közben egy nagy serpenyőben melegítsük fel az olívaolajat, és olvasszuk fel a szardellákat. Adjuk hozzá a hagymát és a fokhagymát, és röviden pároljuk meg. Ezután adjuk hozzá a kapribogyót, a paradicsomot és a Tomami szószt, majd közepes lángon pároljuk 5 percig. Adjuk hozzá az olajbogyót, és pároljuk még 5 percig. Végül finomítsuk meg néhány chilipehellyel. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

3.

Szűrjük le a főtt tésztát, és adjuk hozzá a serpenyőben lévő mártáshoz. Az egészet óvatosan keverje meg. Rendezze a spagettit egy tányérra, és szórja meg a durvára vágott petrezselyemmel.

JÓ ÉTVÁGYAT!

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el