Cékla Carpaccio & Gorgonzola picate

2022.10.13

Cékla és gorgonzola, ez igazán jól harmonizál egymással. Vannak olyan visszatérő ételek és kombinációk, amelyek egyszerűen nem öregszenek. Ami azonban egy kicsit öregebbé válik, az a Palzola Gorgonzola hagyományos előállítása.

Palzola - olasz sajtüzem hagyományokkal

A Palzola esetében fontos a nagy különbség az ipari termelés szokásos szabályait követő sajt és a Gorgonzola között. Ez utóbbi célja, hogy az abszolút minőség és presztízs jellemzőivel jelenjen meg a piacon, amit a számos díj is megerősít. Ez egy olyan elkötelezettség eredménye, amely a gyárban dolgozókat kora reggeltől fogva egyesíti. Itt a tejet azonnal és gondosan feldolgozzák, hogy megteremtsék a megfelelő feltételeket a hosszú termelési folyamathoz.

Hozzávalók

Az ételhez 4 személyre

Elkészítés

1.

A céklát konyhai szeletelővel vékonyan felszeleteljük. Óvatosan pácoljuk be sóval, borssal, citromlével és olívaolajjal, majd rendezzük el egy tányéron.

2.

A gorgonzolát darabokra tépkedjük, és a céklára kenjük. A pirított mandulát terítsük el a céklán, és szórjuk meg a Serious Taste ''the scrub - Yuzu Cashew''-va

3.

A petrezselymet egy kis tálban sóval, borssal, citromlével és olívaolajjal pácoljuk be, majd tegyük a cékla közepére.

JÓ ÉTVÁGYAT!


Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el