Képzelje el a finom leveles tésztát egy ízletes töltelék köré tekerve, az ízek és textúrák harmonikus összjátéka, amely az érzékeit is megigézi. Ebben a kreációban az összetéveszthetetlen Branston Pickle és a krémes, aromás Mont d'Or sajt egy teljesen új ízélményt nyújt. Ez a leveles tésztacsiga nemcsak igazi szemet gyönyörködtető, hanem ízletes...
Branston Pickle leveles tésztacsiga Mont d'Or sajttal

Képzelje el a finom leveles tésztát egy ízletes töltelék köré tekerve, az ízek és textúrák harmonikus összjátéka, amely az érzékeit is megigézi. Ebben a kreációban az összetéveszthetetlen Branston Pickle és a krémes, aromás Mont d'Or sajt egy teljesen új ízélményt nyújt. Ez a leveles tésztacsiga nemcsak igazi szemet gyönyörködtető, hanem ízletes csúcspontja is bármely partinak, vagy egy hangulatos otthoni estére való nassolnivalónak. Inspirálódjon ebből a kombinációból, és hozzon egy kis friss szelet a konyhájába!
Mitől olyan különleges a Branston Pickle?
A Branston Pickle nem csak egy ízesítő; ez egy ízrobbanás az üvegben! Eredetileg a klasszikus brit konyha kísérőjének szánták, de ma már nem csak a sajtok szerelmeseinek, hanem a kreatív szakácsoknak is örömet okoz, akik fel akarják dobni az ételeiket. A savanyított zöldségek és fűszerek egyedülálló kombinációjával, valamint a generációk óta őrzött recepttel megmutatja, hogy a relish sokkal több lehet, mint egy utóíz.
Hozzávalók
A tortaalaphoz
- 1 csomag leveles tészta
- 1 Mont d´Or sajt, kanalazáshoz, AOP, Franciaország, bio, 500 g
- 1 üveg Branston Pickle, zöldséges és fűszeres Relish, 720 g
Elkészítés
1. A leveles tésztát kenje meg Branston Pickle-vel. Tekerje fel, és vágja ujjnyi vastag tekercsekre.
2. Helyezze a MOnt d'Dor sajtot egy sütőpapírral bélelt tepsi közepére, és helyezze köré a csigákat.
3. Mindkettőt 180°C-on kb. 20-30 percig sütjük. Melegen fogyassza.
Jó étvágyat !!!



A céges blogunk legfrissebb bejegyzései
Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!
Karácsonyi sült körtetorta
Egyre közelebb és közelebb..... az együttlét, a megosztás és a meleg, meghitt pillanatok ideje: A karácsony! Ebben az elmélkedő időszakban megállhatunk egy pillanatra, magunk mögött hagyhatjuk a mindennapok nyüzsgését, és a lényegre koncentrálhatunk: embertársaink iránti szeretetre. Már alig várjuk, hogy nagyszerű illatok szálljanak a levegőben,...
Amikor beköszönt az ősz, és a levelek színes fényt kapnak, itt az ideje felkészülni a szezon kulináris csúcspontjára: a sütőtökre! Ez a hangulatos esték ideje, amikor a frissen készült ételek illata betölti a levegőt. És mi lehetne jobb egy krémes sütőtökös rizottónál? Ez az étel nemcsak melegséget és kényelmet hoz a konyhába, hanem a vendégeit is...
Alziari olívaolaj: Dél-Franciaország íze.
Az Alziari olívaolaj egyedülálló, és Dél-Franciaországból származik. Hidegen sajtolt, enyhe és kiegyensúlyozott ízű. Az olívaolaj nagyon jó minőségű, sós és édes ételekhez egyaránt használható. Ebben a cikkben mindent megtudhat az Alziari olívaolajról és arról, hogy miért olyan különleges.