Füstölt kacsamell mogyoróolajjal, parmezánnal 

2022.01.05

Gyors és egyszerű, kiemelkedő hatás.

Hozzávalók

Az ételhez 4 személyre

Elkészítés

1.
Forraljon fel bő sós vizet, és főzze benne a linguine-t al dente-re.

2.
Az áfonyát, a majonézt, a sót, a borsot és az ecetet botmixerrel krémesre pürésítjük. A gombát felszeleteljük, és olajban megpirítjuk. Szeleteljen fel kovászos kenyeret, és pirítsa meg egy grillserpenyőben. Dörzsölje be a kenyérszeleteket egy gerezd fokhagymával.

3.
Kenje meg a kenyérszeleteket áfonyás majonézzel, szórja meg langyos gombával, majd terítse rá a kenyérre a rukkolát és a kacsamell szeleteket. Végül reszelt parmezánnal, egy csepp mogyoróolajjal és friss borssal fejezzük be.



JÓ ÉTVÁGYAT!

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el