Szarvasgombás tészta

2021.08.25

Szarvasgombával szinte mindent finomítani lehet - de mi leginkább a frissen főtt tésztánál részesítjük előnyben. És nem is kell nehézkesnek lennie. Mindent frissen főzünk, és ha jó kedvünk van, még saját tésztát is készítünk. De ez is könnyebb lehet. A "Pasta Sassella" finom tésztaival és házi szarvasgombás tejszínes mártással az étel könnyebb és gyorsabb, mint bármelyik készétel.

Nem hiszed? Próbáld ki. És ha van rá időd, főzz a szószt az alapoktól.

Hozzávalók

Az ételhez 4-6 személyre

Elkészítés

1.
Bő vízben a tésztát a csomagon található utasítás szerint kezdjük el főzni Al dente-re

2.
Közben a medvehagymát apróra vágjuk, és vajon mérsékelt tűzön megdinszteljük, fehérborral felöntjük és a felére redukáljuk. Hozzáadjuk a zöldség vagy csirke alaplevet, és felforraljuk.

3.
Most adjon hozzá egy pohár szarvasgombás krémet és a tejszínt, forralja fel, és ízlés szerint fűszerezze tengeri sóval és tört fehér borssal. 

4.

Tippünk: Hagyjuk a főtt tésztát 2-3 percig áztatni a mártásban, majd rendezzük el és fejezzük be a tálalást frissen reszelt szarvasgombával.

JÓ ÉTVÁGYAT!

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el