Szarvasgombáról álmod? Ezek a kulináris kincsek egy kis know-how-t igényelnek, különösen a tárolás tekintetében. De ne essen pánikba! Mi megkönnyítjük önnek, hogy frissen és ízletesen tartsa szarvasgombáit: Íme egy átfogó útmutató, amely segít a friss szarvasgombák lehető legjobb tárolásában.
Spagettini Homárral
Gyors és egyszerű, kiemelkedő hatás.
Hozzávalók
Az ételhez 2 személyre
- 250g Friss spagettini, - SASSELLA - friss Spaghettini, szalagtészta, 2 mm, 500 g
- 185 g homárhús UHP, fagyasztva, - Atlanti homár hús UHP, nyers, minden rész héj nélkül "Naked Lobster", fagyos, 185 g
- 1 tégely "Homár duett", Marco Zingone, - Marco Zingone´s Homár Duett - Leves / Szósz, 225 ml
- 2 maroknyi bébi spenót, megmosva
- 3 gerezd fokhagyma
- ½ teáskanál chilipehely, - Gewürzgarten - Piros chili hüvely, enyhe, zúzott, 2-4mm 90 g
- 2 fröccsentés konyak
- 1 evőkanál olívaolaj, - Extra szűz olívaolaj BOS FOOD ", Görögország, Lakudia 750 ml"
- 20g vaj
- 1 szál tárkony
- Parmezán sajt, ízlés szerint, - Parmezán sajt - Parmigiano Reggiano, 1. minőségű, legalább 24 hónapos, OEM. 175 g
- Só, - NORDUR, Tengeri só pehely, Izland 250 g
- Melange Noir, - Bors fűszerkeverék "Melange Noir", Altes Gewürzamt 80 g
Elkészítés,
1.
Főzzük a homárt sous-vide 48°C-on. Főzzük a tésztát al dente a csomagolás utasításai szerint, majd szűrjük le.
2.
Melegítsük fel az olívaolajat egy serpenyőben. Vágjon két gerezd fokhagymát finom csíkokra, és süsse aranybarnára. Adjuk hozzá a chilipelyhet, és néhány másodpercig pároljuk. A konyakkal öntsük fel, és redukáljuk. Adjuk hozzá a homármártást, forraljuk fel, fűszerezzük Melange Noirral és sóval, adjuk hozzá a spenótot, és hagyjuk, hogy kissé összeessen. Adjuk hozzá a tésztát, és kössük meg reszelt parmezánnal. Vegye le a tűzről, és jól keverje össze, amíg a szósz össze nem keveredik a tésztával.
3.
Olvasszuk meg a vajat egy kis serpenyőben. Adjuk hozzá a finomra vágott fokhagymát, a homárt és a tárkonyt, és a forró vajon süssük nagyon röviden minden oldalát, sózzuk. Ezáltal a homár hőmérsékletet és finom szerkezetet kap, de belülről mégis lédús és puha marad.
Rendezzük el a tésztát a felmelegített tányérokon, tegyük rá a homárt, és szórjuk meg egy kis parmezánnal.
JÓ ÉTVÁGYAT!
A céges blogunk legfrissebb bejegyzései
Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!
Bolyhos, pufók élvezet SAINT HONORE
Semmi sem testesíti meg jobban Párizst, mint a St Honoré-torta. Ha szereted a francia süteményeket (és ki nem?), akkor a St Honoré torta az egyik csúcspont. Kevés torta ér fel a krémes finomsággal és az egyedi esztétikával, amelynek neve Szent Honoré, a cukrászok védőszentje tiszteletére készült.
Gondolatok a szakácsművészet fejlődéséről és a Michelin Guide minősítésekről, amelyek hatása még mindig vitathatatlan. Ma azonban számos olyan tendencia van, amely éberséget igényel, mert bizonyos döntések mellett vagy ellen - mondjuk: Olyan hangsúlyok kitűzése, amelyeknek jó vagy kevésbé jó következményei lehetnek.
Egy tökéletes vaníliás-kenyérpuding
A természetes vanília nem csupán egy közönséges összetevő, hanem számos felejthetetlen desszert nélkülözhetetlen alkotóeleme. Gazdag és aromás jegyei különleges ízrobbanást kölcsönöznek minden ételnek, és világszerte elkápráztatják az ízlelőket. Az egyik ilyen desszert, amely az ízek és textúrák ízletes kombinációjával emberek millióit nyerte el,...